Kind&Hond

Je baby begint te kruipen.. Wat nu!?

Jullie kleine baby groeit als kool en waar deze eerst vooral in de armen lag, in de box of lekker in de wandelwagen, begint de kleine steeds meer voort te bewegen. Misschien zie je al spanning ontstaan bij je hond en weet je niet goed wat te doen, maar ook als alles nog heel relaxt verloopt kan het al snel veranderen. De kleine beweegt zich namelijk steeds sneller voort en voor je het weet zit hij ineens bij de mand van de hond. Hoe ga je hiermee om? En hoe zorg je voor meer veiligheid en meer rust in huis voor alle partijen?

In dit online programma gaan jullie leren hoe je er voor kunt zorgen dat je meteen vanaf de start zorgt voor veiligheid en plezier voor jullie baby en hond. 

picsea-EScCHx_ZR8Y-unsplash (1)

Als een gezin...

Hoe zou het zijn als je weet dat jouw kind veilig op kan groeien en er rekening gehouden wordt met de behoeften van de hond? Je hoeft zelf niet als politieagent beide uit elkaar te houden of steeds te corrigeren. Iedereen weet, ook de hond wat de verwachtingen zijn. Het geeft zoveel meer rust en plezier als iedereen weet waar hij aan toe is en met de behoeften van iedereen rekening gehouden wordt.

Daarnaast ontvangen je allerlei tips en adviezen van iedereen, goed bedoeld, maar vaak wordt je er niet veel wijzer van. Het geeft zoveel meer vertrouwen als je weet wat je wel en vooral ook beter niet kunt doen in het contact tussen kind en hond.

Herken je dit?

stephen-andrews-GAkUXHGEc0o-unsplash
''Jonie heeft mij en mijn gezin erg goed geholpen nadat door verschillende incidenten het vertrouwen van onze hond moeilijk was, zeker voor de kinderen. Stap voor stap en op een heldere, eerlijke en leuke manier heeft Jonie ons Odin helpen trainen en leren 'lezen'. Drie maanden heeft ze ons begeleid, we zijn er nog niet, maar wel zo veel verder als waar we waren! Angst is weg en heeft plaatsgemaakt voor begrip en vertrouwen. we kunnen nu weer volop genieten van Odin! dankjewel Jonie voor de leerzame en gezellige periode''
Véronique
robert-eklund-dv_R483YAQs-unsplash

Wat als...

De oplossing

Hond & Kind 0-2 jaar

Het perfecte programma voor meer veiligheid en meer gezinsgeluk!

Inhoud van de cursus

Module 1

De cijfers

Module 2

Hoe zorg je direct voor meer veiligheid?

Module 3

Leer je hond beter begrijpen, zodat je meteen actie kunt ondernemen.

Module 4

Welke oefeningen zou elke hond die samen leeft met kinderen moeten kunnen?

Module 5

Hoe werkt het brein van een 0-2 jarige?

stephen-andrews-GAkUXHGEc0o-unsplash

Module 6

Leuke en veilige activiteiten voor kind en hond.

Over mij

Hoi, ik ben Jonie

Zelf ben ik hondeneigenaar van Jazz en mama van twee lieve kids. Hierdoor weet ik maar al te goed hoe moeilijk het soms kan zijn om te zorgen dat iedereen in het gezin rust ervaart en veilig kan zijn.

Ik help gezinnen met kinderen en honden, meer plezier en veiligheid te creëren, zodat kinderen en honden veilig samen kunnen wonen, met meer rust en meer plezier voor iedereen! Op deze manier wil ik het aantal incidenten tussen kinderen en honden terugdringen.

Veelgestelde vragen

Je kunt elk moment starten met het programma. Het optimale zou zijn om te starten nog voordat je baby kruipt.

Jazeker! Het is heel fijn om te weten hoe je kunt zorgen voor veiligheid en plezier voor zowel de kinderen, de hond als jezelf.

Jazeker! Het is niet vanzelfsprekend dat als een hond gehoorzaam is, hij geen moeite kan hebben met kinderen

Het programma is te voltooien in 5 x 1-1,5 uur. Maar jullie kunnen het op eigen tempo invullen.

Dit programma lost geen gedragsproblemen op, maar kan wel heel goed geïntegreerd worden als jullie daarnaast ook aan de slag gaan met een gedragstherapeut. Het is perfect los van elkaar te gebruiken. 

Dit programma is daar perfect voor, omdat het volledig online te volgen is. 

Gun jij je kind en je hond een omgeving waar ze beide met veel veiligheid en plezier mogen opgroeien?