E-Book

De beste start voor hond en baby!

Verwachten jullie je eerste kindje en willen jullie de beste start voor je hond en baby? Wil je graag weten hoe je jouw hond voor kunt bereiden op de komst van de kleine? Tijdens dit programma krijg je antwoord op al deze vragen en nog veel meer. 

Vol vertrouwen naar de eerste ontmoeting

Hoe zou het zijn als je samen met je partner vol zelfvertrouwen die eerste ontmoeting tegemoet gaat, omdat je weet wat jij, maar ook je hond, kan verwachten? Hoeveel rust zou het geven tijdens de kraamweek en een tijd daarna, omdat iedereen weet wat er verwacht wordt. 

En dan nog alle tips en adviezen die je van iedereen krijgt, goed bedoeld, maar vaak wordt je er niet veel wijzer van. Het geeft zoveel meer vertrouwen als je weet wat je wel en vooral ook beter niet kunt doen in het contact tussen baby en hond.

Herken je dit?

'Wij hebben een hele fijne ervaring met Jonie gehad. Jonie kwam bij ons thuis toen ik nog in verwachting was. We hebben een ruwharige teckel en dat is ons eerste kindje. Nu kwam er voor ons maar ook voor Pelle een nieuw vriendje bij. Jonie hielp ons erg fijn met tips over de eerste ontmoeting tussen baby en hond. Er waren een hoop dingen waar wij nog geen rekening mee hadden gehouden. Door alle tips en informatie waren wij helemaal klaar ervoor. Wij hebben de eerste ontmoeting tussen onze zoon Dex en Pelle heel rustig en fijn ervaren. Pelle was daardoor ook rustig en op zijn gemak. Het zijn op dit moment dikke maatjes. Allemaal door een goede start. Dus zou het iedereen aanraden om een consult te vragen bij Jonie''
Tessa

Wat als...

De oplossing

Zwanger & Hond

De perfecte start voor de hond, jezelf, je partner en jullie baby.

Inhoud van de cursus

Module 1

Ga samen met je partner heldere baby en hond afspraken maken.

Module 2

Maak samen een script voor de eerste ontmoeting.

Module 3

Ontdek alle feiten en fabels rondom baby en hond.

Module 4

Ontdek alles rondom kraamvisite en management hier van. Hoe zorg je dat dit relaxt verloopt voor iedereen.

Module 5

Leer je hond begrijpen. Tijdens deze module gaan we in op de lichaamstaal van de hond. 

Bonusmodule

Ontvang het E-book voor leuke en veilige activiteiten voor kinderen en honden. 

Over mij

Hoi, ik ben Jonie

Zelf ben ik hondeneigenaar van Jazz en mama van twee lieve kids. Hierdoor weet ik maar al te goed hoe moeilijk het soms kan zijn om te zorgen dat iedereen in het gezin rust ervaart en veilig kan zijn.

Ik help gezinnen met kinderen en honden, meer plezier en veiligheid te creëren, zodat kinderen en honden veilig samen kunnen wonen, met meer rust en meer plezier voor iedereen! Op deze manier wil ik het aantal incidenten tussen kinderen en honden terugdringen.

Wij verwachten een kindje in april en vonden de combinatie van een baby'tje in huis en twee honden met een rugzakje toch best spannend. We hebben een prettig consult gehad met Jonie en een fijn plan van aanpak kunnen opstellen, zodat we vol vertrouwen aan de slag kunnen om ons en onze honden voor te bereiden op de komst van onze dochter en ook op de introductie. Jonie werkt op een moderne en hondvriendelijke wijze. Zeker een aanrader voor (toekomstige) ouders!
Marlies

Veelgestelde vragen

Je kunt elk moment starten met het programma. Ik adviseer echter om rond de 20 weken echo te starten.

Jazeker! Zeker als jullie straks op gaan passen is het fijn om goed voorbereidt te zijn. 

Jazeker! Het is niet vanzelfsprekend dat als een hond gehoorzaam is, hij geen moeite kan hebben met de komst van een baby. 

Het programma is te voltooien in 5 x 1-1,5 uur. Maar jullie kunnen het op eigen tempo invullen.

Het programma volg je volledig online, maar er zijn nog 2 video-belafspraken te maken van +/- 30 min. waarbij jullie eventuele vragen kunnen stellen en we kunnen sparren over zaken waar jullie tegenaan lopen. 

Gun jij jezelf, je hond, je partner en baby de beste start?